vrijdag 15 februari 2008

Heeft u een bonuskaart? Liever Dirk dan Albert.

Ja die heb ik.

Als Albert Heijn, hierna te noemen AH, niet al zijn geld had moeten uitgeven om overname avontuurtjes van Cee van der Hoeven te financieren (om maar niet te spreken van het spekken van zijn vastgoedvriendjes) en te steken in allerlei lullige advertentie campagnes was het de goedkoopste en beste winkel in het land.

Die zelfingenomen kwal van der Hoeven heeft het hele land op kosten gejaagd! Want AH is wijder verspreid dan griep in dit land, naar een geliefde Dirk of Digros moet je zoeken.



Om bij AH in aanmerking te komen voor een korting moet je een bonuskaart hebben. Anders heb je pech. Als je bij een AH to Go koopt heb je dubbel pech. Geen bonusaanbiedingen en alle producten zijn standaard 25% duurder dan in een gewone AH. Lekker. Vroeger werd je alleen afgezet in een nachtwinkel of bordeel.

Ook het feit dat AH, via Ahold, beursgenoteerd is kost geld. Heeeeeeeeeeeeeeel Veeeeeeeeeeel Geld. Geld dat beter gebruikt kan worden om de producten goedkoper aan te bieden. Hierin ligt natuurlijk ook de verklaring voor het feit dat Dirk tussen de 10 en 20% goedkoper is dan AH.



Daarom lieve mensen koop ik als het kan bij Dirk. Zonder poeha. De enigen die bij Ahold goed weg komen zijn advocaten, bestuursleden, commissarissen, zakenbankiers, onroerend goed bedrijven en winkeldieven. Aandeelhouders en trouwe klanten worden uitgezogen door 's lands grootse grutter.

1 opmerking:

Duveltje zei

Maar een blikje gepelde tomaten is bij AH maar 0,19 cent!